2013. szeptember 12., csütörtök

De nehéz az iskolatáska....

Szerencsére igaziból nem. Vagyis nem lenne, ha csak a tanuláshoz szükséges kellékek lennének benne. De annyi minden izgalmas dolog van, amit be kell vinni, hogy mégiscsak igen.

Elkezdődött a suli. A gyerekek nem voltak odáig, hogy végre, de ahhoz képest elég feldobottan jönnek haza. Maja lelkesedése a házi feladat iránt is megnőtt. Náluk idén az a rendszer, hogy hétfőn kapnak egy A/4-es lapot, rajta 3-4 feladattal (matek, nyelvtan, stb. vegyesen), amit péntekre kell bevinni elkészítve. Mikor Maja hétfőn hazahozta, közölte, hogy ő majd szerdán egyszerre megírja, de már kedden nekiállt, sőt szerda reggel folytatta, szóval már kész is van. Ez így nagyon szuper.
Bogikának is kellett venni házi feladat füzetet és fel van háborodva, hogy mi az, hogy ők még nem kapnak leckét :) Már alig várja, hogy végre mikor már!

Vasárnap nagy nap lesz, Andi barátnőmmel erőszakmentes családi gyakorló délelőttöt tartunk (és innentől havi rendszerességgel). Kicsit izgulok, de azért inkább lelkesedés és várakozás él bennem :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése