2013. szeptember 26., csütörtök

EMK családi gyakorlócsoport I.

Végre elérkezett a hőn áhított tréning. Jó alaposan felkészültünk Andival, részletesen kidolgoztuk a feladatokat, a tematikát, jelentkezők is akadtak szép számmal. Összesen (velünk együtt) 19-en voltunk, ami azért elsőre nem rossz. Sőt, még egy család jött volna, de őket már csak úgy tudtuk volna bevállalni, ha valaki lemondja, mert nem fértünk volna el kényelmesen.
A Lilaköd irodalmi könyveskávézóban voltunk, a kezdeti fennakadások ellenére (az ígért 9 órás nyitás helyett 10 órakor jutottunk be, gyakorlatilag egyszerre a résztvevőkkel:( ) jól alakultak a dolgok.
Részletesen az EMK napló blogra teszem fel a tapasztalatokat, akit érdekel, ott elolvashatja. Teljesen máshogy alakultak a dolgok, mint ahogyan terveztük, de a visszajelzések nagyon jók voltak. Azt kell, hogy mondjam, hogy a saját gyerkőceimmel is meggyűlt a bajom :) A mesémre Maja azt mondta, hogy egy sz*r (megjegyezem, nyáron egyfolytában csak ezt kellett mesélni nekik, már halálra untam), ő nem akarja hallgatni, Bogi folyamatosan teát szeretett volna inni, szóval kicsit sem volt könnyebb dolgom velük, mint a többi gyerekkel. Sőt :)
A következő október 13. vasárnap, új helyszínen lesz, a gyerekek sulijában :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése