2011. május 11., szerda

Családi nap a suliban

Szombaton futni voltunk Káposztásmegyeren, majd pedig Családi nap volt a Pozsonyi suliban. Családi csapatot alkottunk, 10 feladat volt. A legviccesebb a hosszú síléces volt, amire egyszerre négyen tudtunk ráállni (Bogi már eleve meg sem próbálta) és így kellett eljutni kb. 20 métert. Nekem sikerült kétszer hasra esnem közben, de azért sikeresen teljesítettük a feladatot.
Voltak fellépők is, Majáék is előadták az összes aerobic-os formációt, csak a szokásos létszám helyett mindössze 4-en álltak színpadra, akik abba a suliba járnak. Fergeteges sikerült volt. Az addig gyér nézőszám rögtön felturbózódott :)
Este még visszamentünk Káposztásra koncertet bámulni. Megjegyzem, Tolvaly Reni valamivel visszafogottabb táncoslányokat is választhatott volna. A két csaj előadta az erotika összes verzióját a színpadon. Azt hittem, ez a pasiknak bejön, de Laci volt az, aki megjegyezte, hogy enyhén szólva k....san vonaglottak. Bogikánk a hosszú nap után annyira kidőlt, hogy másnap reggel 10 órakor ébredt :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése